Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%70g120kcal14.1g0g7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g127g205kcal10.6g15.2g10g6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g70g85kcal1.6g3.4g7g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g943kcal52.6g37.2g62g12g
Valittu annoskoko275g472kcal26.3g18.6g31g6g
Annoskoko puolitettuna137g236kcal13.2g9.3g15.5g3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257