Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g13g46kcal1.7g9.1g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Chilikastike original, Felix7.5g6.6kcal0.1g1.1g0g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g50g30kcal0.2g7.5g0.1g0.7g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 125g185kcal26.9g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g648kcal64.8g40.6g24.2g4.8g
Valittu annoskoko274g324kcal32.4g20.3g12.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna137g162kcal16.2g10.2g6.1g1.2g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152