Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 578g440kcal10.9g89.6g1.2g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g82g61kcal3.7g10.5g0.2g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu525g756kcal84g13.1g41g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g12g28kcal0.6g4.9g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g30kcal1.5g1.4g2.1g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)12g84kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g3067kcal206.8g297g110.2g27.6g
Valittu annoskoko2744g1533kcal103.4g148.5g55.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna1372g767kcal51.7g74.3g27.6g6.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774