Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1707g4472kcal297g0g341.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g149g448kcal5.2g6.7g44.8g0g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3.1g11.3g0.5g4g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Korppujauho 85g313kcal9g63.9g0.9g4.5g
Vesi427g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 107g944kcal0g0g106.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g12554kcal634g175g989g18.4g
Valittu annoskoko2744g6277kcal317g87.5g494.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna1372g3139kcal158.5g43.8g247.3g4.6g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807