Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 512g512kcal13g1.9g49g9.2g
Pekoni, paistettu 372g1916kcal61.2g0g188.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti233g651kcal7.9g13g62.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl465g1581kcal9.3g14g162.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g70g52kcal5.2g6.6g0.3g0g
Oliiviöljy 93g823kcal0g0g93g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g509kcal0.7g0.7g55.8g0g
Kasvisliemi laimennettu 465g43kcal1.3g1.9g3.3g0.2g
Lihaliemi laimennettu 465g88kcal0g14g2.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g12353kcal197.2g104.2g1236.8g19g
Valittu annoskoko2744g6176kcal98.6g52.1g618.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna1372g3088kcal49.3g26.1g309.2g4.8g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804