Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 480g156kcal2.1g16.6g3.4g15.8g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g255kcal0g62g0g1.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g22g133kcal1.5g12.8g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5496g2467kcal7.2g522.4g22.2g33.8g
Valittu annoskoko2748g1234kcal3.6g261.2g11.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1374g617kcal1.8g130.6g5.6g8.5g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353