Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g27g8kcal0.3g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g63g69kcal10.6g1.6g2.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g47g164kcal3.8g35.2g0.8g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka16g19kcal0.5g4.1g0.1g0.5g
Hunaja 9g31kcal0g7.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g665kcal30.8g100.8g14.6g4.4g
Valittu annoskoko275g333kcal15.4g50.4g7.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna138g166kcal7.7g25.2g3.7g1.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414