Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g75g263kcal6g56.3g1.3g2.3g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Kanaliemi laimennettu 188g19kcal0.5g0.8g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g745kcal13.2g114.4g25.6g4.8g
Valittu annoskoko275g372kcal6.6g57.2g12.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna138g186kcal3.3g28.6g6.4g1.2g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080