Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g49g21kcal0.8g4.2g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g56g62kcal12.9g0g1.1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g13g16kcal3g0.6g0.1g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g260kcal35.2g14.8g6g2.2g
Valittu annoskoko275g130kcal17.6g7.4g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna137g65kcal8.8g3.7g1.5g0.6g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010