Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g85g123kcal4.5g24.6g0.6g1.1g
Maito, Kevyt116g54kcal3.7g5.6g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g653kcal39g61.4g27.2g2.6g
Valittu annoskoko275g327kcal19.5g30.7g13.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna138g163kcal9.8g15.4g6.8g0.7g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040