Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 47g51kcal4g6.6g0.2g3.3g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow47g35kcal2.6g5.6g0.2g0g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Juusto, cheddar 23g93kcal5.8g0g7.8g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g576kcal29.8g44.4g29g11.4g
Valittu annoskoko276g288kcal14.9g22.2g14.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna138g144kcal7.5g11.1g7.3g2.9g
Arvot/100g100g104kcal5.4g8.1g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884