Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Dolmio Light Classico Bolognese47g17kcal0.6g3.7g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g47g52kcal1.1g1.9g4.7g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.2g0.4g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g540kcal32.2g25.8g34.6g1.8g
Valittu annoskoko276g270kcal16.1g12.9g17.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna138g135kcal8.1g6.5g8.7g0.5g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806