Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g44g40kcal8.3g0g0.4g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g44g38kcal5.5g0.4g1.3g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g57g20kcal0.9g3.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika keltainen 29g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g12g20kcal2.1g0.1g1.2g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g313kcal34.6g13.2g12g1.6g
Valittu annoskoko276g157kcal17.3g6.6g6g0.8g
Annoskoko puolitettuna138g78kcal8.7g3.3g3g0.4g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920