Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl18g59kcal2.4g9.8g1.2g1.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.8g0g
Maitojauhe rasvaton 3.6g13kcal1.2g1.9g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)41g78kcal10.2g0g4.1g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g10g10kcal0.4g2g0g0g
Kananmuna, keitetty 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa29g87kcal6.7g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g993kcal56.4g74.8g51g8g
Valittu annoskoko276g497kcal28.2g37.4g25.5g4g
Annoskoko puolitettuna138g248kcal14.1g18.7g12.8g2g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253