Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1604g2305kcal256.6g0g142.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g802g962kcal27.3g28.9g80.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)26g136kcal0g0g15.4g0g
Tilli, tuore 321g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g6998kcal591.4g63.6g481.8g13.4g
Valittu annoskoko2752g3499kcal295.7g31.8g240.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna1376g1750kcal147.9g15.9g120.5g3.4g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203