Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2101g3019kcal336.2g0g187g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Creme Bonjour Yrttitarha399g1198kcal13.6g24.4g115.8g0g
Tilli, tuore 240g72kcal8.8g2.2g1.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g8590kcal717.6g54.8g609.4g11g
Valittu annoskoko2752g4295kcal358.8g27.4g304.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna1376g2148kcal179.4g13.7g152.4g2.8g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571