Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g901g541kcal33.3g65.8g18g0g
Kananmuna kuoreton 372g530kcal46.5g1.1g38.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 310g973kcal32.7g184g6.8g17g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Tonnikala vedessä 676g706kcal151.7g0g10.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g225g586kcal67.6g4.5g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g7458kcal728g529.2g264.4g34.2g
Valittu annoskoko2754g3729kcal364g264.6g132.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna1377g1864kcal182g132.3g66.1g8.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933