Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g400g1200kcal104g0g88g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g5125kcal291.2g326.2g293.4g83.4g
Valittu annoskoko2754g2562kcal145.6g163.1g146.7g41.7g
Annoskoko puolitettuna1377g1281kcal72.8g81.6g73.4g20.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213