Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2104g3024kcal336.6g0g187.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Creme Bonjour Yrttitarha400g1200kcal13.6g24.4g116g0g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5512g8603kcal718.6g54.8g610.4g11g
Valittu annoskoko2756g4301kcal359.3g27.4g305.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna1378g2151kcal179.7g13.7g152.6g2.8g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571