Vehnäleipä

Sekoita ainekset - neste - öljy - siirappi - kauralese - jauhot - hiiva leipäkoneeseen - ohjelma normaali - nauti tuoreesta leivästä.

(Saa toki leipoa käsinkin).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen101g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kauralese 24g87kcal4.4g11g1.9g4.2g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Siirappi 8.1g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 131g449kcal13.3g91.7g1.6g4.6g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g1287kcal42g227.2g18.2g17.6g
Valittu annoskoko276g644kcal21g113.6g9.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna138g322kcal10.5g56.8g4.6g4.4g
Arvot/100g100g233kcal7.6g41.2g3.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421709