Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g50g280kcal4g18.5g21g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g100g340kcal2.5g83g0.5g2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.9kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Siirappi 28g84kcal0g20.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g2346kcal20g315g113.2g5.4g
Valittu annoskoko276g1173kcal10g157.5g56.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna138g587kcal5g78.8g28.3g1.4g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57.1g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785