Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g127kcal14.2g0g7.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 75g26kcal0.8g4g0.1g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.1g4kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g333kcal31.2g11.2g16.4g5g
Valittu annoskoko276g167kcal15.6g5.6g8.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna138g83kcal7.8g2.8g4.1g1.3g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303