Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 65g52kcal1g10.9g0g1.9g
Porkkana 25g8.3kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g25g20kcal1.3g3.5g0.3g0g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)8.6g5.2kcal0.1g0.4g0.3g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g10g16kcal0.8g0.5g1.2g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g204kcal6.8g33.4g3.8g5.2g
Valittu annoskoko276g102kcal3.4g16.7g1.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna138g51kcal1.7g8.4g1g1.3g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193