Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk84g22kcal0.5g4.4g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Soijapapu, keitetty, suolaton 125g224kcal20.2g8.9g10g8.9g
Linssi, punainen, Go Green42g136kcal10g20.5g0.4g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g834kcal62.2g70.2g27.4g31g
Valittu annoskoko276g417kcal31.1g35.1g13.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna138g209kcal15.6g17.6g6.9g7.8g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074