Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Porkkanaraaste 200g46g12kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.8g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.3g1.2g2.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g19g76kcal5.6g0.4g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Tomaattimurska 56g16kcal0.3g2.9g0.1g1.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g774kcal44g47.4g43.6g6.4g
Valittu annoskoko276g387kcal22g23.7g21.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna138g194kcal11g11.9g10.9g1.6g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260