Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)132g42kcal3.9g6.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g198kcal0g0g21.9g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g66g221kcal10.7g32.9g5g9g
Ruisjauho kokojyväjauho 48g147kcal4.2g26.7g0.9g6.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.2g23kcal2.1g0.5g1.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1260kcal41.8g132.6g58.4g35.8g
Valittu annoskoko277g630kcal20.9g66.3g29.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna138g315kcal10.5g33.2g14.6g9g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528