Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g51g88kcal10.2g0g5.1g0g
Punajuuri 73g28kcal0.7g5g0.1g1.8g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Ohrasuurimo 12g40kcal1g7.8g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 29g10kcal0.9g1.4g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 18g30kcal0.5g0.5g2.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g423kcal27.6g34g16.8g7g
Valittu annoskoko277g212kcal13.8g17g8.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna138g106kcal6.9g8.5g4.2g1.8g
Arvot/100g100g77kcal5g6.1g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363