Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g75g128kcal12g0.4g9g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 36g17kcal0.4g3.4g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Aromisuola (5g)1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g47g52kcal1.1g1.9g4.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g17g64kcal0.2g15.5g0.1g0g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g545kcal28.2g44g29.2g1.4g
Valittu annoskoko277g273kcal14.1g22g14.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna138g136kcal7.1g11g7.3g0.4g
Arvot/100g100g98kcal5.1g7.9g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857