Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 248g95kcal0.7g17.4g0.2g8.5g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g8.4g27kcal0.1g6.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5.6g36kcal0.8g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g452kcal3.6g53g20.4g17g
Valittu annoskoko277g226kcal1.8g26.5g10.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna138g113kcal0.9g13.3g5.1g4.3g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598