Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)70g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g157kcal3.6g17.6g6.4g3.2g
Valittu annoskoko277g78kcal1.8g8.8g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna138g39kcal0.9g4.4g1.6g0.8g
Arvot/100g100g28kcal0.7g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181