Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1753g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P501g301kcal5g22.5g20g3g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g75g259kcal8.3g51.8g1.8g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2311kcal66.2g290g84.2g50.8g
Valittu annoskoko2760g1155kcal33.1g145g42.1g25.4g
Annoskoko puolitettuna1380g578kcal16.6g72.5g21.1g12.7g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810