Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1802g3520kcal336.8g0g243.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g751g826kcal17.3g30g75.1g0g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g8830kcal722.8g69g639.8g7.6g
Valittu annoskoko2760g4415kcal361.4g34.5g319.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna1380g2207kcal180.7g17.3g160g1.9g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676