Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2004g702kcal32.1g138.3g2g28.1g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g401g1203kcal104.2g0g88.2g0g
Oliiviöljy 54g479kcal0g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.7g6.9g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g5136kcal292g326.8g294.2g83.8g
Valittu annoskoko2760g2568kcal146g163.4g147.1g41.9g
Annoskoko puolitettuna1380g1284kcal73g81.7g73.6g21g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213