Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2903kcal4.8g1.6g325.3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g500g2801kcal40g185.1g210.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1000g3401kcal25g830.3g5g20g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Sokeri 340g1381kcal0g339.8g0g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g23461kcal200.6g3146.6g1132.2g54.8g
Valittu annoskoko2760g11731kcal100.3g1573.3g566.1g27.4g
Annoskoko puolitettuna1380g5865kcal50.2g786.7g283.1g13.7g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785