Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g391g1074kcal113.3g0.4g66.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g180g618kcal22g121g1.4g13.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1502g685kcal45.1g72.1g22.5g0g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.6g0g
Ketsuppi, euro shopper27g27kcal0.3g6.2g0.1g0.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa451g591kcal81.1g5.9g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g7630kcal564g555.2g333g36g
Valittu annoskoko2763g3815kcal282g277.6g166.5g18g
Annoskoko puolitettuna1382g1907kcal141g138.8g83.3g9g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826