TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1689g343kcal10.1g64.2g5.1g23.6g
Paprika punainen 563g165kcal5.3g25.3g2.3g10.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 46g403kcal0g0g45.6g0g
Lihaliemi laimennettu 450g85kcal0g13.5g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5526g2026kcal33.2g211.2g111.6g69.4g
Valittu annoskoko2763g1013kcal16.6g105.6g55.8g34.7g
Annoskoko puolitettuna1382g507kcal8.3g52.8g27.9g17.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099