Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Porkkanaraaste 200g800g216kcal4.8g42.4g1.6g20g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g120g121kcal0g25.2g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever240g1622kcal2.4g2.9g177.6g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5534g4599kcal53g250.4g364.8g107.6g
Valittu annoskoko2767g2299kcal26.5g125.2g182.4g53.8g
Annoskoko puolitettuna1384g1150kcal13.3g62.6g91.2g26.9g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007