Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1003g1064kcal40g194.4g8.9g17.5g
Hk, sininen lenkki 580g1163g2676kcal116.3g73.3g209.4g2.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka501g176kcal14g23.6g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5536g7885kcal343.2g592.2g447g43g
Valittu annoskoko2768g3942kcal171.6g296.1g223.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna1384g1971kcal85.8g148.1g111.8g10.8g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876