Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell50g55kcal11.5g0g1.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g56g10kcal1.1g1.2g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow56g11kcal1.7g1.1g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.7g1g3.7g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g19g66kcal5.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g507kcal43.4g12.2g32.4g4g
Valittu annoskoko277g253kcal21.7g6.1g16.2g2g
Annoskoko puolitettuna139g127kcal10.9g3.1g8.1g1g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515