Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g25kcal0.7g4.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka14g3.8kcal0.3g0.6g0g0.3g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g14g49kcal1.8g9.8g0.2g0.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g222kcal6.8g34.2g6.2g3g
Valittu annoskoko278g111kcal3.4g17.1g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna139g56kcal1.7g8.6g1.6g0.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625