Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g28g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g19g32kcal0.4g1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g127kcal9g5.8g6.2g4g
Valittu annoskoko277g64kcal4.5g2.9g3.1g2g
Annoskoko puolitettuna139g32kcal2.3g1.5g1.6g1g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026