Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Merilohifile, norja219g363kcal36.5g0g24.1g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g55g82kcal1.6g2.5g7.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g949kcal76.2g5g70.2g0g
Valittu annoskoko277g475kcal38.1g2.5g35.1g0g
Annoskoko puolitettuna139g237kcal19.1g1.3g17.6g0g
Arvot/100g100g171kcal13.7g0.9g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497