Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 63g90kcal10g0g5.6g0g
Tomaatti, tuore104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g84g19kcal1.2g2.8g0.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 26g72kcal0.5g0.8g7.3g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g424kcal24.6g15.2g29g3g
Valittu annoskoko278g212kcal12.3g7.6g14.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna139g106kcal6.2g3.8g7.3g0.8g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454