Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%166g231kcal31.6g0g11.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 46g63kcal5.7g0.1g4.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa37g6.4kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g619kcal75.6g4.8g32.6g1.8g
Valittu annoskoko277g310kcal37.8g2.4g16.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna139g155kcal18.9g1.2g8.2g0.5g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684