Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g16g53kcal2.2g0g4.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g50g115kcal5.5g8.5g8g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g432kcal17.6g38g25.8g2g
Valittu annoskoko277g216kcal8.8g19g12.9g1g
Annoskoko puolitettuna139g108kcal4.4g9.5g6.5g0.5g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337