Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g113g95kcal1.2g20.6g0.4g2g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g38g230kcal7.9g2.6g20.9g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g13g50kcal2.5g6.5g1.5g4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g3.1g9kcal0g0.4g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g6.2g0kcal0g6.2g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.4g22kcal1.1g1.5g1.3g1.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g11g57kcal0.5g5.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g1130kcal44g89.4g69g14.4g
Valittu annoskoko277g565kcal22g44.7g34.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna139g283kcal11g22.4g17.3g3.6g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520