Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Hirvenjauheliha oma saalis81g90kcal17.8g0g2.4g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g26g74kcal4.7g0.1g6g0g
Sipuli, paistettu 19g19kcal0.2g0.9g1.5g0.3g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g457kcal49g12.2g23.4g7g
Valittu annoskoko278g228kcal24.5g6.1g11.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna139g114kcal12.3g3.1g5.9g1.8g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508