JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1323g1984kcal264.5g0g105.8g1.3g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g194g54kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Pekoni rasvainen 29g109kcal3.5g0g10.7g0g
Olut, alkoholiton Nikolai289g43kcal0.6g8.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g7.9g23kcal2.3g2.8g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g8.8g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g4820kcal559.4g119.6g237.4g25.4g
Valittu annoskoko2772g2410kcal279.7g59.8g118.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna1386g1205kcal139.9g29.9g59.4g6.4g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616