Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 234g1697kcal2.8g0.9g190.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl468g1591kcal65.5g262g31.3g51.5g
Sokeri 199g807kcal0g198.6g0g0g
Mansikka 1170g544kcal5.8g98.2g2.3g22.2g
Raparperi 702g236kcal4.8g38.6g0.7g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g9751kcal157.8g1196.6g449g167g
Valittu annoskoko2772g4875kcal78.9g598.3g224.5g83.5g
Annoskoko puolitettuna1386g2438kcal39.5g299.2g112.3g41.8g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557