BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Broilerin nahaton rintafilee1400g1442kcal323.4g0g21g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni700g910kcal21g14g91g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g5672kcal699.8g64.8g309.6g12g
Valittu annoskoko2772g2836kcal349.9g32.4g154.8g6g
Annoskoko puolitettuna1386g1418kcal175g16.2g77.4g3g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517